Poți găsi 16 tigri în această fotografie? Iluzia optică care a făcut înconjurul internetului. Doar câțiva utilizatori au găsit răspunsul

O iluzie optică a făcut rapid înconjurul internetul. Provocarea cea mare pentru oameni a fost să găsească 16 tigri într-o fotografie făcută în junglă.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Sunt patru tigri în centrul imaginii, însă dacă te uiți cu atenție vei observa și alții în respectiva poză. Pe cât de simplu sună, pe atât de dificil este în realitate. Numai 1% dintre cei care acceptă provocarea reușesc să rezolve acest puzzle optic.

Puzzle-ul a devenit viral după ce a fost postat pe Tik Tok de un utilizator american, Hectic Nick. A reușit să strângă patru milioane de urmăritori datorită numeroaselor clipuri cu iluzii optice.

„Poți găsi toți tigrii din această imagine”, spune el în videoclip. „E imposibil să îi găsești pe toți. Spune-mi câți poți să găsești și trimite asta și prietenilor tăi ca să încerce și ei”.

Mulți utilizatori i-au rugat pe alții să-i ajute să găsească toți tigrii din imagine. „Vă rog, ajutați-mă să-i găsesc, am găsit doar opt”, a spus un internaut.

Ca să te apropii de răspunsul corect e de preferat să te concentrezi pe pietre și scoarțele copacilor. Tigrii se pot afla oriunde privești.

Dacă ai obosit și nu mai vrei să încerci să găsești răspunsul, poți afla unde se află tigrii ascunși în fotografia rezolvată de mai jos.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.