Poveste incredibilă: O adolescentă a fost dată dispărută în 2010 şi a fost descoperită întâmplător la 500 de metri de casă.foto

A fost dată dispărută în 2010 şi a fost descoperită întâmplător la 500 de metri de casă. Povestea incredibilă a tinerei care a trăit în secret cu iubitul ei

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Deznodământ neaşteptat în cazul unei adolescente care a fost dată dispărută în 2010. Fata a fost găsită 11 mai târziu, la doar câteva sute de metri distanţă de casa părinţilor ei, alături de bărbatul pe care-l iubeşte.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Sajitha avea 18 ani când a fost dată dispărută în 2010 din satul Ayalur din India. Familia a renunţat să mai spere că fata se va mai întoarce vreodată. Cu toate aceastea, ea a locuit la doar 500 de metri distanţă, alături de iubitul ei, Alinchuvattil Rahman.

Mama bărbatului locuia în aceeaşi casă, însă nu ar fi ştiut nimic despre prezenţa fetei. Motivul: bărbatul îşi ţinea mereu dormitorul încuiat. Pentru a nu fi descoperită, Sajitha nu părăsea încăperea respectivă şi folosea căşti atunci când se asculta muzică sau se uita la televizor.

Recent, familia lui Rahman a încercat să-i găsească o soţie. Chiar dacă bărbatul nu a respins ideea, fratele acestuia a intrat la bănuieli.

„Se comportă ca un nebun dacă cineva încearcă să intre în camera lui”, a spus el, potrivit publicaţiei Indian Express, citate de Digi24.

În urmă cu trei luni, Sajitha a plecat din casa iubitului ei, după ce acesta s-a certat cu familai şi a fugit. Tinerii nu s-au despărţit, ci s-au mutat într-un alt sat pentru a începe o viaţă nouă.

Familia bărbatului a semnalat, însă, dispariţia la poliţie. Părinții și fratele lui nu bănuiau că reîntâlnirea va scoate la lumină adevărul atât de bizar.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.