Povestea fetiței cu inima în afara pieptului întrece așteptările doctorilor (FOTO/VIDEO)

O fetiță de 6 ani, este unul dintre oamenii a căror inimă bate în afara pieptului și care întrece așteptările medicale ale specialiștilor cu fiecare zi care trece.

Virsavija Borun, o fetiță de 6 ani, este una dintre cele un milion de persoane a căror inimă bate în afara pieptului și care întrece așteptările medicale ale specialiștilor cu fiecare zi care trece.

Condiția medicală a fetiței este una foarte rară, inima ei fiind situată în afara sternului și fiind protejată de un singur strat de piele, astfel că bătăile inimii sale sunt sesizabile cu ochiul liber, aşa cum se poate observa în materialul video de mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=k2W1Ted_w4s
Mama sa, Dari, susține că, în timpul sarcinii, doctorii au dat șanse mici de supraviețuire fătului, dar fetița a întrecut și cele mai puternice exigențe medicale și pentru acest motiv și-a câștigat supranumele de “micuța luptătoare”.

„Cât am fost gravidă, doctorii m-au atenționat că voi pierde copilul, că va muri” a afirmat Dari Borun.

În ciuda acestor probleme, Virsavija este optimistă. Ea este foarte credincioasă, iubește desenul, baletul, iar idolul său este Beyonce. Dar cel mai mult îi place când mama ei îi atinge inima.Virsaviya-Borun4„Mama mea îmi spune deseori că îi place să îmi atingă inima, iar eu ador acest lucru. Știu că inima mea a crescut în afara pieptului, pentru că, prin mine, Iisus a vrut să demonstreze lumii că poate crea lucruri speciale.”

În prezent, „micuței luptătoare” îi este administrată medicamentație pentru reglarea presiunii sanguine și i se fac teste medicale totale la fiecare doi ani. La recomandarea doctorilor, familia trăiește în regiunea tropicală Florida și primește donații de peste 20.000 $ pentru acoperirea costurilor medicale.sigklonistiko-5xroni-kardia-ekso-soma-fotografies-1virsaviya-borun-capture-instagramsursa:infoalert.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.