Povestea uimitoare a tinerei care a aflat că este însărcinată cu 50 de minute înainte să nască

O tânără a aflat că este însărcinată cu 50 de minute înainte să aducă pe lume copilul. Femeia nu a bănuit nicio clipă că este gravidă, mai ales că se proteja. Cum s-a petrecut totul? Ei bine, mămica a decis să-și spună povestea pe o rețea de socializare.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Mărturia unei tinere care nu a știut că este însărcinată

O tânără a trăit o adevărată minune la vârsta de 20 de ani. Aceasta a aflat că este însărcinată cu doar 50 de minute înainte să aducă pe lume copilul.

Hanna Violet a decis să-și spună povestea pe TikTok. Femeia povestește cum a dat naștere unei fetițe, în ciuda faptului că lua anticoncepționale. Mai mult, tânără spune că organismul nu i-a dat niciun somn în cele nouă luni și nici nu a luat kilograme în plus.

„Nu exista nicio şansă să rămân însărcinată pentru că luam anticoncepţionale. Tot eu – am aflat că sunt însărcinată cu 50 de minute înainte să nasc”, a povestit mămica.

Mai multe persoane spun că au pățit același lucru, în ciuda faptului că luau anticoncepţionale.

„Şi eu am păţit la fel, cu excepţia faptului că am aflat la 27 de săptămâni, tot e anticonceptionale eram”

„Am aflat la 34 de săptămâni şi am luat aceeaşi pastilă. Fiica mea va împlini şapte ani în mai!”, au fost doar câteva dintre mesajele urmăritoarelor sale.

„M-am trezit într-o dimineaţă cu o durere de stomac”

Tânăra își continuă destăinuirile pe rețeaua de socializare. Ea povestește și ce a simțit în ziua nașterii. Hanna Violet spune că s-a trezit într-o dimineaţă cu dureri groaznice de abdomen și spate și a fost transportată de urgență la spital cu suspiciune de apendiciată, însă medicii au anunțat-o i s-a rupt apa, potrivit The Sun.

„M-am trezit într-o dimineaţă cu o durere de stomac şi spate, credeam că sunt constipată. Tata m-a găsit apoi pe toaletă şi mama i-a zis să sune la salvare.

Ne-au spus la telefon că ar putea fi apendicită și că o ambulanță este pe drum. Apoi au sunat înapoi şi au spus că nu sunt ambulanţe disponibile şi că tatăl meu trebuie să mă aducă la Urgenţe”, a spus Hanna Violet.

Fetița tinerei are trei ani

Tânăra a povestit ce s-a petrecut în spital și cum au aflat părinții săi că vor deveni bunici. Precizăm că femeia a născut o fetiță perfect sănătoasă. Acum, copilul are deja vârsta de trei ani, iar Hanna Violet îl crește singură.

„Am ajuns la spital şi au vrut să-mi ia sânge, dar mă durea prea mult ca să stau nemişcată pentru ca ei să introducă acul, două secunde mai târziu mi s-a rupt apa şi mi-au spus şocaţi că sunt în travaliu.

Mi-au dus părinții într-o cameră să le spună că sunt pe cale să devină bunici. Apoi i-am cerut mamei să rămână cu mine şi tata a rămas în sala de aşteptare cu ceai şi biscuiţi, încercând să îl sune pe fratele meu. Au venit câteva moaşe din partea cealaltă a spitalului şi 50 de minute mai târziu am născut o fetiţă.

Atunci mi-au spus că trebuie să fim transferați la alt spital în ambulanțe separate și că pot merge în mașina tatălui meu, chiar dacă de-abia născusem. Acum sunt o mamă singură şi am un copil sănătos de trei ani”, a spus ea.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.