Povestea unui căţel cu trei picioare din România care şi-a găsit stăpân în Canada

Laura Meechan, o iubitoare de animale din British Columbia, Canada, a adoptat recent un căţel fără stăpân din România, rămas fără un picior după ce a fost lovit de un tren. Femeia a văzut căţelul, în vârstă de 4 luni, doar în poze, înainte să îi devină stăpână, animalul călătorind din România în Olanda şi apoi în Canada pentru a o întâlni.

Laura Meechan a văzut câteva fotografii pe internet cu un căţel lăsat să moară pe străzile din România după ce şi-a pierdut unul dintre picioarele din faţă. L-a îndrăgit imediat. Apoi, când o rudă a sa a călătorit în ţara noastră cu scopul de a adopta un câine, l-a văzut din nou în pozele trimise de aceasta din urmă şi s-a hotărât să îl adopte, relatează globalnews.ca.

Nu i-a fost deloc uşor însă să îl aducă acasă, în Enderby, British Columbia. Arctic, aşa cum l-a numit noua lui stăpână, a fost ajutat, gratis, de mai mulţi oameni să ajungă în Canada. Un veterinar din ţara noastră, l-a sterilizat, l-a vaccinat şi i-a întocmit documentele de călătorie. Un prieten de-al Laurei, pilot la KLM, l-a luat apoi în Olanda, unde a stat timp de două săptămâni. De aici el a fost luat de un alt prieten al viitoarei stăpâne şi adus la Toronto, unde s-a întâlnit cu Laura.

Arctic se adaptează acum la viaţa în familia adoptivă care mai are alţi trei câini. Stăpâna lui spune că evoluţia sa este bună şi că îi place să se joace cu patrupedele familiei.

yahoo.news

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.