Prăpăd din cauza furtunilor- Maşini înghiţite de ape, animale ucise de viitură, ambulanţă blocată, trafic paralizat

Ploile de vineri au făcut prăpăd în mai multe zone din ţară. La Cernavodă, maşinile aproape că au fost înghiţite de ape, pe străzi. În apropierea localității Mihail Kogălniceanu, aproximativ 120 de animale au fost ucise de viitură. În Tulcea, o ambulanţă a rămas blocată din cauza şuvoaielor, iar în Constanţa traficul a fost paralizat.

Aproximativ 120 de animale – capre, oi, miei, etc – au fost ucise, astăzi, în urma inundațiilor care au afectat județul Constanța. Acestea se aflau într-un țarc în apropierea localității Mihail Kogălniceanu. Proprietarul, Traian Borcea, susține că șuvoaiele de apă au venit pe neașteptate și nu a mai apucat să scoată mieii din incinta respectivă.

Potrivit reporterntv.ro, la cel mai recent bilanț realizat de proprietar rezultă că cel puțin 70 de animale s-au înecat, iar alte 50 au fost luate de viitură și au, probabil, aceeași soartă.

Constanța/ Ploaia din ultimele ore a paralizat traficul în Constanța. Situația cea mai dramatică este pe strada Soveja acolo unde a fost blocat traficul. Echipaje de la RAJA Constanța au fost mobilizare la fața locului. Constănțenii întâmpină probleme și Mamaia sau Alexandru Lăpușneanu. În zona Dacia, apa depășește jumătate de metru.

Și intersecția Ion Rațiu cu Mamaia este blocată.

În Cernavodă, maşinile au fost înghiţite de ape.

Tulcea/ Intervenţie de salvare în urmă cu puţin timp, două persoane surprinse de viitură în Tulcea au fost scoase din mijlocul apelor de pompieri. Alte 20 de persoane au fost evacuate de urgenţă.

O ambulanță a rămas blocată de vitură în Tulcea, în timp ce, în Constanța, Poliția a decis închiderea mai multor intersecții din cauza apelor.

Pacientul, un bătrân de 81 de ani, are probleme respiratorii.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.