Urmărire ca-n filme în SIGHET. Un tânăr din Sarasău cu permisul suspendat și posibil drogat, a făcut prăpăd pe șosea în timp ce fugea de Poliție. VIDEO+FOTO

Un grav accident de circulație s-a petrecut în municipiul Sighet în cartierul Cearda. Accidentul s-a petrecut ieri în jurul orelor 21:30, când un tânăr ce se afla la volanul unui autoturism a pornit într-o goană nebună dinspre municipiul Sighet înspre comuna Sarasău, încercând să scape de Poliție.

Tânărul, pe nume S. B., originar din Sarasău, se afla la volanul unui autoturism marca Audi cu numere de înmatriculare specifice Spaniei, iar pe raza municipiului Sighet un echipaj de Poliție rutieră i-a făcut semnalele regulamentare pentru a se opri pentru control.

Tânărul, în loc să oprească, a accelerat autoturismul și a încercat să fugă de Poliție în direcția comunei Sarasău. Polițiștii l-au urmărit pe tânăr până la podul care traversează râul Iza în zona Cearda, unde acesta a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu două autoturisme parcate regulamentar în afara părții carosabile, precum și cu poarta unei case pe care a pus-o la pământ. În urma impactului, toate cele trei autoturisme implicate în accident au fost grav avariate, tânărul nemaiputându-și continua drumul.

Acesta a încercat să se facă nevăzut pe jos, însă a fost prins imediat de către câțiva locuitori din zonă și de către polițiștii care îl urmăreau.

Din primele cercetări se pare că tânărul avea permisul de conducere suspendat, iar autoturismul nu avea asigurare, acestea fiind motivele pentru care a încercat să fugă de polițiști. Din relatările martorilor, tânătul teribilist părea a fi drogat, nefiind coerent în exprimare și în gesturi. Fiind testat cu aparatul etilotest de către polițiști, rezultatul testării a fost negativ. Conform surselor Sighet 247, se pare că și numerele aplicate pe autoturismul utilizat de către tânăr nu mai sunt valabile de ceva vreme.

Cel mai probabil că tânărul teribilist se va alege cu dosar penal cel puțin pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis sau cu permisul suspendat ori anulat. Rămâne însă de văzut cum își vor recupera cei păgubiți în accident prejudiciile suferite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.