PREGATITI-VA PENTRU ANUL MAIMUTEI DE FOC! CE ZODIE ARE NOROC IN TOATE SI CINE ESTE GHINIONISTUL ZODIACULUI

 

media_145137689882181800In calendarul chinezesc, 2016 va fi anul Maimutei rosii de Foc. Acesta incepe la 8 februarie si va fi marcat de milioane de oameni cu dansuri, artificii si daruri.

Ghinionul poate fi indepartat daca cei nascuti in zodia Maimutei poarta rosu, accesorii de jad si stau cu fata in directia potrivita – sud-vest in cazul lor, pentru intreg anul chinezesc.Data de incepere a anului chinezesc variaza, intre sfarsitul lui ianuarie si jumatatea lui februarie. Anul acesta debuteaza la 8 februarie 2016.

Calendarul chinezesc asociaza diferite animale fiecarui an din ciclul de 12 ani. Culorile norocoase ale anului Maimutei de Foc sunt alb, albastru si auriu. Numerele norocoase sunt 4 si 9 si florile norocoase sunt crizantema si Lagerstroemia, un arbust ornamental.

Anul Nou chinezesc este sarbatorit in mod traditional cu sunat din clopotei, artificii si dansul Leului. Familiile se strang pentru cina traditionala, isi curata casele si matura ghinionul.

Copiii primesc plicuri rosii cu „banuti norocosi” si biletele scrise de mana, cu urari de sanatate. Oamenii isi decoreaza casele cu decupaje din hartie rosie si picturi speciale perioadei festive.

Anul Maimutei va fi plin de evenimente financiare, spun cunoscatorii zodiacului chinezesc. Un an in care va trebui sa luam decizii rapide, dar nu pripite, fie ca e vorba de bani, cariera, afaceri sau viata personala.

In marile orase din Japonia au avut deja loc ceremonii in care Oaia a predat stafeta Maimutei de Foc – cea care ne va aduce, in 2016, prosperitate si noroc.

Sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.