Premierul Ponta a salutat alegerea Corinei Crețu în funcția de vicepreședinte al PE

Premierul Victor Ponta a salutat, marți, alegerea Corinei Crețu în funcția de vicepreședinte al Parlamentului European și a mulțumit socialiștilor europeni pentru „sprijinul oferit PSD și României”.

„Colega noastră din PSD, europarlamentarul Corina Crețu, a primit astăzi funcția (foarte importantă!) de vicepreședinte al Parlamentului European! Felicitări Corina, sunt sigur că vei reprezenta România cu foarte multă responsabilitate și dragoste de țară! Suntem foarte, foarte mândri de tine! De asemenea, mulțumesc grupului S&D pentru sprijinul oferit Partidului Social Democrat și României!”, a postat prim-ministrul pe contul său de Facebook.

Eurodeputata Corina Crețu a fost aleasă marți, la Strasbourg, după un al doilea tur de scrutin, în funcția de vicepreședinte al Parlamentului European, cu 406 voturi din 691 de voturi valabil exprimate.

Corina Crețu a fost desemnată luni de Grupul socialiștilor și democraților (S&D) din Parlamentul European, alături de alți doi europarlamentari, drept candidată pentru funcția de vicepreședinte al legislativului european.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.