Preot înregistrat când încerca să seducă o fată de 14 ani la spovedanie

Preotul din comuna Curcani, judeţul Călăraşi, a fost înregistrat în timp ce încerca să seducă o fată de 14 ani, chiar în biserică, la spovedanie, cu câteva zile înainte de Paşte.

Preotul din Curcani a fost înregistrat în timp ce îşi declara dragostea faţă de fata în vârstă de 14 ani, după ce a convins-o pe fată să se spovedească, în Sâmbăta Mare, cu câteva ore înainte să oficieze slujba de Înviere.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Fata a reuşit să deschidă telefonul şi să înregistreze dialogul pe care l-a purtat cu preotul, după ce i s-a părut suspect comportamentul preotului. Astfel, în timp ce se afla în genunchi, în faţa preotului, copila a început să înregistreze cu telefonul.

La final, fata i-a arătat mamei înregistrarea, iar femeia a mers direct la Poliţie şi a depus o plângere împotriva preotului.

De asemenea, o anchetă a fost deschisă şi de Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor.

„Preot: Eu știu că ție îți place de mine și mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste așa… Nu știu cum să-ți zic… O dragoste mai din priviri! Acum doi ani sau acum trei ani, când ți-am zis că-mi place de tine, ne-am tot privit așa prin biserică și mi-am auzit vorbe că, uite, părintele se uită la fata lui… Poate ai auzit și tu!

Fata: Am auzit, da!

Preot: Bine, tu ești copil, dar… na. Și-am zis așa, să nu mai mă uit la tine. Dar… totuși. Parcă mă face să mă uit. Nu știu… ochii… Și… acum, ultima oară, te-am întrebat prea dur așa, adică. Poate voiai să zici ceva și nu ai zis.

Fata: A, nu!

Preot: Ba da!

Fata: Nu!

Preot: Ba da, voiai să zici ceva.

Fata: Nu voiam!

Preot: Sigur?

Fata: Sigur!”, a fost dialogul pe care preotul l-a purtat la spovedanie cu fata de 14 ani.

Sursa: antena3.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.