Preșcolarii din Borșa participanți la un concurs internațional pe teme de ecologie

biblioteca8Sub îndrumarea doamnei directoare Rațiu Nicoleta și a educatoarelor Timiș Maria, Panait Anamaria și Danci Maria,preșcolarii de la Grădinița nr. 10 Borșa participă în această perioadă la un proiect internațional pe teme de ecologie.

Una dintre activitățile proiectului s-a desfășurat astăzi, 04 martie 2015, la Biblioteca Orășenească Borșa.  Împărțiți în patru grupe:„Artiștii”,  „Ecologiștii”, „Istoricii” și ”Sanitarii”, micii ecologiști  au confecționat planșe reprezentând elementele caracteristice de relief, faună și floră din zona Borșa, după ce au aflat mai multe informații despre istoria localității, despre obiectivele turistice importante și despre cum trebuie respectată și protejată natura.

 La finalul activității, bagajul lor de cunoștințe s-a îmbogățit cu informații despre capra neagră, floarea de colț, marmota, rododendronul și multe alte elemente care pot fi regăsite în zona Borșa și care sunt protejate de lege. Mândri de planșele realizate, le-au prezentat apoi primarului localității, Timiș Ion Sorin și viceprimarului Tomoioagă Antonia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.