Preşedinte de consiliu judeţean, RIDICAT de DNA

dna-3Încă un preşedinte PSD de consiliu judeţean a fost ridicat de mascaţi şi dus la audieri la Bucureşti. Procurorii DNA au deschis marţi dimineaţa la Slobozia, de unde l-au ridicat pe Vasile Silvian Ciupercă, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa. Acesta ar fi suspectat că şi-ar fi folosit influenţa pentru acordarea unor contracte.

Ciupercă este deja anchetat de DNA pentru intervenţii la ANAF în privinţa unei fabrici falimentare din Ţăndărei. Procurorii au făcut şi anul trecut percheziţii la CJ Ialomiţa, într-un dosar în care Silvian Ciupercă este suspectat că ar fi favorizat o firmă din Timişoara căreia i-a fost concesionat, în mod fraudulos, un teren agricol de circa 495 de hectare, prejudiciind astfel bugetul instituţiei cu aproape 200.000 de lei pentru fiecare din cei 35 de ani ai duratei contractulului.

UPDATE: Silvian Ciupercă a ajuns sub escortă la sediul central al DNA la ora 10.15. Acesta a declarat că este nevinovat, ca dovadă fiind şi condiţia sa de „politician neîmbogăţit”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.