Președintele CJ , Ionel Bogdan: raliul Maramureșului revine dupa o perioadă de  pauză de 14 ani!

Proiecte importante care privesc dezvoltarea turismului în județul Maramureș, susținerea sportului și a activităților sportive pentru maramureșeni, precum și organizarea proiectului ”Raliul Maramureșului” au fost aprobate în cadrul ședinței Consiliului Județean Maramureș de astăzi.
Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș, a declarat în cadrul conferinței de presă: ”În ceea ce privește dezvoltarea și susținerea sportului în județul Maramureș, adoptăm Hotărârea care prevede împărțirea pe destinații a sumei de 4 milioane de lei alocată în bugetul pentru anul 2021 sportului. Astfel, pentru sportul de prim eșalon avem suma de 3,2 milioane de lei, iar suma de 800 de mii de lei pentru ghid de finanțare, pe care deja îl avem publicat pe site, iar organizațiile sportive vor putea depune aplicații de finanțare.
Un alt proiect extrem de important pe ordinea de zi de astăzi îl reprezintă organizarea proiectului ”Raliul Maramureșului, etapa a IV-a în Campionatul Național de Raliuri, 2021”. În acest sens, am aprobat un acord de parteneriat cu Asociația Club Sportiv XPO Racing, astfel încât să poată fi organizat acest eveniment în perioada 28-30 mai 2021. Este o oportunitate importantă, pe care trebuie să o valorificăm și sunt sigur că această competiție va fi organizată în Maramureș și în anii următori.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.