Președintele CJ Maramureș a semnat certificatul de urbanism pentru autorizarea lucrărilor pe DN 18B Baia Mare – Târgu Lăpuș

După trei săptămâni de la vizita în Maramureș efectuată de directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a semnat certificatul de urbanism în vederea autorizării lucrărilor de reabilitare a covorului asfaltic pe drumul național DN 18B Baia Mare – Târgu Lăpuș.

Directorul CNAIR a fost însoțit de Cristian Andrei, director general adjunct al Direcției Generale Exploatare Infrastructură Rutieră, Mihail Bășulescu, director Direcția Dezvoltare Drumuri Naționale, poduri și variante ocolitoare și Radu Băruță, director general regional DRDP Cluj. Echipa venită  de la CNAIR a evaluat lucrările efectuate și starea drumurilor naționale pe DN 18, DN 18B, DN 17C și DN 19 stabilind alături de șeful administrației județene, Gabriel Zetea, programul de lucrări pentru perioada următoare, în Maramureș. În cadrul acelei vizite, Narcis Neaga a  declarat că, pe DN 18B, zona Baia Mare – Târgu Lăpuș, lucrările vor fi începute în regie proprie, în luna august 2018.

Președintele Consiliului  Județean Maramureș a arătat că procedura utilizată de către CNAIR pentru lucrări este reciclare in situ cu acoperire mixture asfaltică. ”Directorul CNAIR Narcis Neaga s-a ținut de cuvânt și, în urma întâlnirii de lucru pe care am avut-o cu exact trei săptămâni în urmă, la sediul Consiliului Județean Maramureș, a mobilizat exemplar toate energiile companiei, astfel încât să putem vorbi, în luna august 2018, despre demararea lucrărilor pe toată lungimea DN 18B. Săptămâna viitoare utilajele vor fi aduse în Maramureș, iar termenul de execuție al lucrărilor este de aproximativ două luni și jumătate, fiind luate în calcul și condițiile atmosferice”, a arătat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.