Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea participă la Comitetul Executiv Național de la București

PSD5Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș participă joi, 29 mai, de la ora 13.00, la întrunirea Comitetului Executiv Național al social-democraților, care se va desfășura la Palatul Parlamentului. Toți președinții de organizații județene din țară sunt așteptați la centru, pentru a analiza rezultatul alegerilor europarlamentare de duminică, 25 mai, precum și procentul obținut de fiecare organizație în parte.

Comitetul Național Executiv va confirma victoria PSD în alegerile europarlamentare. Mesajul pe care dorește să îl transmită PSD este al unui partid unit, care și-a atins și depășit obiectivele. Spre deosebire de adversarii de pe partea dreaptă a spectrului politic, în frunte cu PNL, care au parte de convulsii interne, după eșecul la alegerile europarlamentare, PSD vrea să dea un semnal de victorie și de echilibru.

”Pentru PSD Maramureș, procentul de 35% obținut la alegerile pentru Parlamentul European reprezintă cel mai mare scor din istoria partidului, de după 1990. Totodată, avem și cel mai mare scor la nivelul municipiului Baia Mare, respectiv 32% din sufragiile electoratului. Tot ca o premieră este faptul că, la aceste alegeri, PSD Maramureș a avut un scor mai bun decât județele din sudul țării, iar aici ne referim la Prahova, Constanța, Tulcea sau Călărași. În ceea ce privește rezultatele obținute de PSD în Ardeal, Maramureșul se situează pe a doua poziție, după Bistrița. În acest context, PSD Maramureș se consolidează ca cel mai mare partid în județ și are, în acest moment, organizații importante care să se prezinte în fața liderilor de la centru, organizații care se vor bate pentru finanțări și pentru finalizarea investițiilor în județul Maramureș”, a precizat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.