Președintele PSD Marcel Ciolacu salută reîntoarcerea lui Mircea Dolha în echipa PSD Maramureș și susținerea lui Doru Ioan Dăncuș, candidatul PSD la Primăria Baia Mare

Președintele PSD Marcel Ciolacu salută reîntoarcerea lui Mircea Dolha în echipa PSD Maramureș și susținerea lui Doru Ioan Dăncuș, candidatul PSD la Primăria Baia Mare

 Președintele Partidului Social Democrat Marcel Ciolacu salută reîntoarcerea fostului viceprimar și Președinte PSD Baia Mare, Mircea Dolha, în echipa Partidului Social Democrat Maramureș.

Mă bucur că Mircea a înțeles miza acestor alegeri locale și s-a retras din cursa electorală pentru a-l susține pe Ioan Doru Dăncuș, candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Baia Mare. Mircea Dolha a înțeles că interesul băimărenilor este mai presus de orice și a ales cea mai bună echipă pentru municipiul Baia Mare. Contractul lui Dolha cu băimărenii conține proiectele necesare dezvoltării și modernizării municipiului Baia Mare, proiecte pe care Doru Ioan Dăncuș le-a preluat și le va implementa”  a declarat Președintele PSD Marcel Ciolacu.

Ciolacu este ferm convins că noua formulă a echipei PSD va reuși să atragă fonduri pentru dezvoltarea proiectelor necesare municipiului Baia Mare și întregului județ Maramureș. ” Fondurile alocate pentru investiții în acest an au depășit 7% din PIB. Cu toate acestea, la Maramureș nu am avut proiecte pentru că, în ultimii patru ani, autoritățile locale nu au muncit deloc pentru ca aceste proiecte să capete contur. Aveți în mine un partener în dezvoltarea și modernizarea municipiului Baia Mare și a întregului județ și vă aștept după 9 iunie cu proiectele de care băimărenii, întregul județ de fapt, au nevoie. Este absolut necesar ca municipiul Baia Mare să se interconecteze la întreaga regiune și acest lucru trebuie să fie prioritatea zero a noii administrații. Doar așa, veți putea atrage investiții, veți putea crea noi locuri de muncă și veți avea mai multe fonduri pentru creșterea calității serviciilor sociale ” a completat Ciolacu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.