Prețul RCA ajunge la 1000 de euro. Măsura este OFICIALĂ și va intra ÎN vigoare FOARTE CURÂND. Vezi și tu de când.

RCA-pozaVeste BOMBĂ! Cea mai MARE LOVITURĂ dată vreodată șoferilor din România. ”Prețul RCA ajunge la 1000 de euro”. Măsura este OFICIALĂ și va intra ÎN vigoare FOARTE CURÂND. Vezi și tu de când.

Într-un comunicat al UNTRR, citat de Realitatea.net, șoferii români sunt anunțați oficial de majorarea prețului RCA. Aceasta ar putea ajunge la 1000 de euro după 1 ianuarie 2016, atunci când va intra în vigoare Directiva 2009/138/CE din 2009, cunoscută și sub numele Solvency II.

În același comunicat, aflăm că măsura se va aplica tuturor companiilor de asigurari si reasigurari cu un volum anual de prime de peste 5 milioane euro sau cu rezerve tehnice de peste 25 milioane euro. Acest lucru ”va marca o creștere a tarifelor RCA la valori care vor conduce la o scădere a numărului de asigurați RCA, care va avea ca efect o altă majorare, în final asigurarea RCA devenind mai scumpă decât autovehiculul asigurat.

Imposibilitatea firmelor de transport de plăti aceste sume astronomice pentru RCA va conduce la falimentul firmelor mici de transport rutier și la mutarea în alte țări a firmelor medii și mari de transport rutier din România, și poate conduce la o creștere a RCA pentru cei care supraviețuiesc captivi în sistemul obligatoriu de asigurări RCA/carte verde din România la valori care pot trece de 1000 de Euro pentru un Logan!” conform comunicatului transmis.

Loading...

4 COMENTARII

  1. In germania un bmw de 2 litri disel ma costa 200 euro pe an si la voi te pomenesti ca o fi 2000!
    sa anteleca prostimea nu mai are voie sa aibe masina sau ce?

  2. O să vedem mașini cu numere străine în propria țară că orcum nimeni nu o să plătească așa și cred că încetul cu încetul o să părăsim această țara pentru că altfel murim de foame cu aberațiile parlamentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.