Previziuni APOCALIPTICE. CĂLĂTORUL în TIMP are POZE din VIITOR. PRIMUL eveniment MAJOR se APROPIE

Un tânăr care pretinde că vine din viitor a provocat un val de reacții pe internet. El a făcut mai multe predicții despre ce se va întâmpla în lume, în următorii 20 de ani, spunând că aceste fapte sunt reale.

Misteriosul tânăr, care își spune Noah, pretinde că a călătorit în timp din anul 2030. El a prezis o invazie extraterestră în 2028, viitorul președinte al SUA și pretinde că deține imagini reale din timpul său.

„Eu doar vreau să aduc adevărul oamenilor”, a declarat el, conform express.co.uk.

Conform călătorului în timp, o rasă avansată tehnologic va invada planeta într-un viitor apropiat. Noah a declarat că extratereștrii sunt mai avansați în călătoria spațială și își vor ateriza navele în nordul Asiei, nordul Europei și Antarctica.

El a mai spus că cele două Coreei nu vor ajunge la un compromis, iar relațiile se vor tensiona până în punctul unui război. Noah a refuzat să dea mai multe informații pentru a nu cauza un paradox.

În același an în care extratereștrii aterizează pe Pământ, tehnologia pentru călătoria în timp va fi făcută publică.

Noah a făcut public și numele președintelui american. El spune că peste 20 de ani președintele Statelor Unite va fi yolanda Renee King, strănepoata lui Martin Luther King.

Yolanda, în prezent în vârstă de 10 ani, va avea 22 de ani la alegerile din 2030.

„În 2030 va fi un nou președinte – Yolanda Renee King. Va fi primul președinte căruia i se va aplica noua lege care va permite ca președinții să fie foarte tineri. Ea va depune jurământul la 21 de ani”, a declarat Noah.

Sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.