Prezenţa poliţiştilor Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa pe drumurile publice i-a determinat pe şoferi să conducă mai precaut

Nici un accident de circulaţie nu s-a produs ieri, 07 noiembrie, pe drumurile publice de pe raza de competenţă a Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa. Practic acesta a fost unul dintre obiectivele poliţiştilor care au acţionat pe D.J. 108/A- Fărcaşa – Ardusat şi D.J.182/B – Baiţa de sub Codru.

Poliţiştii au acţionat între orele 10.00 – 16.00 pentru disciplinarea participanţilor la traficul rutier şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Şoferii care au fost depistaţi în timp ce conduceau cu viteză excesivă, cei care nu au utilizat centura de siguranţă sau au încălcat alte norme rutiere au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de aproximativ 6000 de lei.

Luându-se în considerare faptul că se întunecă mai devreme, poliţiştii recomandă în mod special biciliştilor şi persoanelor care se deplasează cu atelaje să-şi ia toate măsurile pentru a fi cât mai vizibili pe drumurile publice! Elementele fluorescent reflectorizante pe timp de noapte sau când vizibilitatea este scăzută sunt pe de o parte obligatorii, iar pe de altă parte vă pot scuti de implicarea într-un accident rutier sau chiar vă pot salva viaţa!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.