Prima declarație a lui Gabriel Oprea după ce Liviu Dragnea a ajuns șef în PSD

opreaDecizia Comitetului Executiv Naţional al PSD este un pas pe calea stabilităţii şi permite întregii coaliţii să se preocupe cu maximă atenţie de guvernare, iar votul de încredere acordat lui Liviu Dragnea este foarte clar şi la fel de clară este şi opţiunea partidului pentru continuarea guvernării, a declarat, miercuri, vicepremierul Gabriel Oprea, preşedinte al UNPR.

”UNPR susţine în continuare Executivul condus de Victor Ponta, susţine coaliţia de guvernare şi va continua să asigure stabilitatea României, aşa cum a făcut-o de fiecare dată. PSD rămâne cel mai mare partid din Romania şi, împreună cu UNPR şi ceilalţi parteneri, are capacitatea de a continua o guvernare bună, cu rezultate concrete şi vizibile pentru cetăţeni.

Vom merge mai departe împreună, pentru echilibru politic şi economic, pentru interesul naţional şi pentru România. În acelaşi timp, UNPR îl sprijină pe preşedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, în toate proiectele care privesc securitatea naţională a României. Iar România este astăzi un stat care generează securitate şi stabilitate în regiune, un stat respectat de partenerii noştri internaţionali”, afirmă preşedintele UNPR, Gabriel Oprea.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.