Prima piaţă tradiţională din comuna Ariniş va fi construită cu sprijinul financiar al Consiliul Judeţean Maramureş

Prima piaţă tradiţională din comuna Ariniş, localitate situată în zona de câmpie a judeţului, va fi construită cu sprijinul financiar al Consiliul Judeţean (CJ) Maramureş, a declarat vineri, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Ionel Bogdan.

‘Piaţa va veni în sprijinul producătorilor locali, dar şi al celor din zonele învecinate sau din judeţele limitrofe (Sălaj, Satu Mare – n.r.) care intenţionează să-şi valorifice bunurile agrolimentare în Maramureş. Încercăm să readucem conceptul de piaţă în atenţia cetăţenilor şi să sprijinim în acest fel producători individuali şi asociaţi. E necesar ca produsele de grădină sau livadă să ajungă la cât mai mulţi locuitori şi, în acest sens, noi vom continua să ne implicăm în asemenea proiecte’, a spus Ionel Bogdan.

CJ Maramureş a încheiat un acord cu primăria comunei Ariniş, alocând de la buget suma de 3 milioane de lei pentru achiziţia de proiectare şi execuţie a lucrării. Primăria Ariniş va contribui la investiţie cu suma de 300.000 de lei.

CJ Maramureş sprijină financiar deschiderea a încă patru pieţe alimentare în localităţile Bogdan Vodă, Lăpuş, Tăuţii Măgherăuş şi Bârsana

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.