Primăria Baia Mare: campanie de colectare gratuită a deșeurilor electrice grele și voluminoase de la beneficiari!

Campania de colectare este organizată de Primăria Baia Mare împreună cu operatorul de colectare TGP – The Green Project, cu susținerea OIREP Eco Positive și a partenerilor locali: ADIGIDM Maramureș, Garda de Mediu Maramureș, Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș și Camera de Comerț și Industrie Maramureș

Iată mai jos programul campaniei:
• În intervalul 01 octombrie – 01 noiembrie 2022 va funcționa de luni până vineri SERVICIUL PERMANENT DE COLECTARE a deșeurilor electrice grele și voluminoase care vor fi preluate gratuit de la domiciliu sau sediu de firmă / instituție pe baza unei programări plasate prin:
o Apel la 0744 781 781 sau TEL VERDE 0800 444 800 de luni – vineri, între orele 9-17
o Sau completare formular de comandă 24/7 de pe http://thegreenproject.ro/comanda
sau https://colecteaza.ro/puncte-de-colectare/reciclare-deseuri-electrice-maramures-mm/
• Sâmbătă, 15 OCTOMBRIE, între orele 10.00-15.00, pe lângă colectarea de la domiciliu, cetățenii pot aduce aparatele electrice vechi, defecte și la punctele de colectare amplasate în următoarele locații din Baia Mare:
o În parcul de la FRN
o Pe platoul din Piața Revoluției
o Intersecția Bdul Republicii cu str. Lupului
• Pentru toți cetățenii care vor răspunde apelulul nostru de a se debasara responsabil de deșeurilor electrice se va organiza și o tombolă cu premii constânt în electrocasnice noi.
Premiile sunt: 1 x Cuptor cu microunde, 2 x Prăjitor de pâine, 2 x Cafetieră, 2 x Fier de călcat, 2 x Bormașină, 2 x Sandwich maker, premii puse la dispoziție de OIREP Eco Positive.
• Extragerea câștigătorilor va avea loc VINERI, 5 NOIEMBRIE 2022, la ora 12:00 in parcul de la RFN
Ce înseamnă DEEE?
Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, care nu mai sunt utilizate, intră în categoria DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice) și trebuie reciclate. Practic colectăm și reciclăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează cu baterii.
Nu știi ce să faci cu echipamentele electrice vechi sau defecte?
TGP – The Green Project te ajută să scapi de ele în mod corect și responsabil față de mediul înconjurător prin serviciul GRATUIT de preluare de la domiciliu / sediu firmă, asigurând manipularea echipamente de la ușa apartamentului / depozit firmă / instituție până la centrul de colectare.
Alege să respecți întreaga comunitate din care faci parte, legea și, mai ales, mediul înconjurător – colectează responsabil deșeurile electrice!
Pentru detalii și informații despre campanie vă invităm să luați legătura cu reprezentantul TGP – THE GREEN PROJECT, Ana Iacob Solomeș, la numărul de telefon 0756 036 205 sau la email: office@thegreenproject.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.