Primăria Baia Mare: invitație adresată comercianților privind participarea la Târgul de Crăciun 2023 din Piata Libertăţii!

Începând cu data de 27 noiembrie 2023, cei care doresc să participe în calitate de comercianți la Târgul de Crăciun 2023 din Piata Libertăţii şi pentru patinoarul din Parcul Mara, pot depune dosarele pentru selecţie. Acestea se pot depune la sediul Primăriei Municipiului Baia Mare, str. Gh. Şincai nr. 37, la Serviciul Relații cu Publicul.

Sunt invitați să participe producătorii de bunătăți tradiționale, dulciuri sau alte specialități, meșteri populari, artizani de suveniruri și articole specifice sărbătorilor de iarnă. Perioada de înscrieri este 27 – 28 noiembrie 2023 (ora 10:00).
Se vor comercializa produse realizate de micii meșteșugari, articole nealimentare cu tematica sărbătorilor de iarnă, produse alimentare preambalate și produse alimentare preparate la fața locului.
Persoanele care doresc să participe trebuie să fie entități juridice (SRL, PFA, PFI, IF, II, Asociații și fundații). Pentru desfășurarea activității, operatorii economici pot opta pentru închirierea a unui număr de 18 căsuțe din lemn puse la dispoziție de către S.P.A.U. sau pot folosi structuri de vânzare proprii, însă acestea trebuie să fie avizate de către Comisia de Dezvoltare Urbană, anterior licitaţiei.
Târgul va funcționa în perioada 30 noiembrie 2023 – 15 ianuarie 2024. Repartizarea căsuțelor şi a structurilor proprii către solicitanți se va face face confrom H.C.L. 460/ 2023 în cadrul ședinţei publice de organizare a licitației cu strigare, care va avea loc la sediul Primăriei Municipiului Baia Mare, Str. Gheorghe Șincai Nr. 37, în data de 28 noiembrie 2023, ora 12:00.
Documentaţia de repartizare (caietul de sarcini) poate fi consultat pe site-ul Municipiului Baia Mare la secţiunea Activități Comerciale..
Informaţii suplimentare privind modul de desfãşurare a procedurii de licitație, se pot obține la numărul 0733 055 755 – Biroul Comercial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.