Primăria Baia Mare: procedură de atribuire autorizaţii taxi, pentru autoturisme cu propulsie electrică, hybrid plug-in sau hydrogen!

Municipiul Baia Mare demarează a paisprezecea procedură de atribuire a unui număr de 1 autorizaţii taxi, pentru autoturisme cu propulsie electrică, hybrid plug-in sau hydrogen, după următorul calendar:

-20 noiembrie 2023 – 18 ianuarie 2024: depunerea de către transportatorii interesaţi a cererilor de înscriere în procedura de atribuire a unei autorizaţii taxi
-19 ianuarie – 22 ianuarie 2024: analizarea de către autoritatea de autorizare a cererilor şi documentelor depuse, aplicarea criteriilor de departajare şi stabilirea transportatorilor autorizaţi cărora li se vor atribui autorizaţiile taxi.
-23 ianuarie 2024: publicarea listei cu autorizaţiile taxi atribuite, conţinând datele de identificare ale transportatorilor autorizaţi şi punctajele obţinute din îndeplinirea criteriilor de departajare pentru fiecare autovehicul.
-24 ianuarie – 7 februarie 2024: depunerea contestaţiilor la primarul Municipiului Baia Mare, cu privire la deficientele semnalate în procedura de atribuire a autorizaţiilor.
-8 februarie 2024 – 16 februarie 2024: comunicarea Dispoziţiilor primarului privind rezolvarea contestatiilor
-17 februarie – 29 februarie 2024: atribuirea autorizaţiilor taxi prin hotarâre a Consiliului Local.
Informații suplimentare: aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.