Primăria Baia Mare: proiect privind introducerea de teren în intravilan și parcelare , zona Dura!

Primăria Baia Mare anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal „Introducere teren în intravilan și parcelare zonă de producție și depozitare” generat de imobilele situate în Baia Mare, str. Dura FN, județul Maramureș, inițiator: SC OBERHAUSER INVEST SRL, SC ECO ANTNIC SRL, PORSCHE BANK ROMANIA, IFN FORTUNA LEASING, SC AUTOMOBIL LUC SRL, M.I. și M.F.
Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus consultării publice pot fi transmise în termen de 10 zile calendaristice de la data apariției prezentului anunț:
– prin formularul online disponibil accesând: Formular propuneri sugestii sau opinii cu valoare de recomandare;
– ca mesaj în format electronic la adresa de e-mail cic@baiamare.ro;
– la sediul instituției, Serviciul Relații cu Publicul, str. Ghe. Șincai, nr. 37.
Materialele transmise vor purta menţiunea “Propuneri pentru Proiectul de Hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal ” Introducere teren în intravilan și parcelare zonă de producție și depozitare ” generat de imobilele situate în Baia Mare, str. Dura FN, judetul Maramureș, inițiator: SC OBERHAUSER INVEST SRL,SC ECO ANTNIC SRL, PORSCHE BANK ROMANIA,IFN FORTUNA LEASING,SC AUTOMOBIL LUC SRL, M.I. și M.F.”
Propunerile trimise vor fi publicate pe platforma www.baiamare.ro, în secțiunea Administrație/Administrație Transparentă. Nepreluarea recomandărilor formulate și înaintate în scris va fi justificată în scris.

Pentru cei interesați există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de hotărâre, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică în termen de 10 zile calendaristice de la data apariției prezentului anunț.
Informații suplimentare găsiți AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.