Primăria Baia Sprie: comportamentului iresponsabil în ceea ce privește depozitarea/aruncarea gunoiului pe terenul public din jurul blocurilor va fi sancționat!

Primăria Baia Sprie: comportamentului iresponsabil în ceea ce privește depozitarea/aruncarea gunoiului pe terenul public din jurul blocurilor va fi sancționat!

Primăria Baia Sprie : În urma acțiunilor de curățenie derulate în mod repetat în zona blocului 16 din Microraion Vest, avertizează locatarii asupra comportamentului iresponsabil în ceea ce privește depozitarea/aruncarea gunoiului pe terenul public din jurul blocului. Toți locatarii din blocul 16 vor fi sancționați cu avertisment și amendă în cazul repetării infracțiunii.

Serviciul Public Baia Sprie condus de către viceprimar Sarca Ștefan va monitoriza comportamentul locatarilor și împreună cu Politia Locală și nu vor ezita să ia masurile necesare pentru sancționarea celor care în mod repetat aruncă gunoiul menajer pe spațiul verde din vecinătatea blocului.

“S-au colectat 50 de saci de gunoi menajer constând din: haine, plastice, pungi cu excremente și diferite obiecte din gospodărie.

Acest tip de comportament nu va fi tolerat.

Serviciul public și muncitorii de la salubrizare nu vor mai interveni pentru curățarea zonei. Conform legii, după acest un prim avertisment aplicat de Poliția Locală se vor amenda toți locatarii care nu se vor conforma. Platforma de depozitare a gunoiului este amplasată la capătul blocului.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.