Primăria Baia Sprie continuă lucrările de modernizare!

Primăria Baia Sprie continuă lucrările de modernizare: înlăturarea stâlpilor vechi și inestetici încărcați de cabluri nefolositoare, respectiv, îngroparea subterană a rețelelor de utilități.

„Renunțăm la stâlpii vechi pe care de-a lungul anilor s-au montat nenumărate cabluri și fire, care au deranjat atât vizual, cât și practic. Un păienjeniș de cabluri, unele rupte, altele cu colaci de sârmă agățați provizoriu, devenit permanent, de stâlpi sau de case.
Montam în schimb stâlpi ornamentali pe care nu se vor ancora cabluri și vor aduce farmec piațetei. Vor fi în ton cu fațadele și stilul vechi al acestei părți a orașului, punându-le în valoare. Montarea lor va continua în partea de sus a orașului pentru a obține o estetică unitară și plăcută, eliberând peisajul urban de cabluri atârnând inestetic. Sunt sigur că rezultatul final vă va plăcea. Centrul vechi va deveni, îmi doresc, un loc de promenadă, relaxare, manifestări culturale și destindere pentru băisprieni.”, a transmis primarul orașului Baia Sprie, Alin Sebastian Bîrda

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.