Primăria Baia Sprie: lansarea licitației publice pentru concesionarea parcelelor de teren din cadrul Parcului de Specializare Inteligentă !

Consiliul Județean Maramureș a dat startul unei noi etape importante pentru dezvoltarea economică a regiunii, prin lansarea licitației publice pentru concesionarea parcelelor de teren din cadrul Parcului de Specializare Inteligentă Baia Sprie.
Anunțul de participare la licitația publică a fost postat pe site-ul oficial al C J Maramureș, oferind astfel firmelor interesate posibilitatea de a investi în această zonă industrială deosebit de promițătoare.
Potențialii investitori pot accesa gratuit documentația de atribuire de pe site-urile oficiale www.cjmaramures.ro și www.maramuresbusinesspark.ro, sub rubrica Activitate – Comunicare – Anunțuri. Acest document oferă detalii esențiale despre procedura de licitație și specificațiile parcelelor disponibile pentru concesionare.
„Parcul de Specializare Inteligentă Baia Sprie reprezintă un pol de atracție pentru investitori, oferind facilități și infrastructură modernă pentru dezvoltarea afacerilor în domenii precum tehnologia informației, industria verde sau alte sectoare cu potențial ridicat de creștere și inovare.Licitația se anunță a fi un moment crucial în transformarea economică a regiunii, iar Consiliul Județean Maramureș își exprimă deschiderea și sprijinul pentru investitorii care doresc să contribuie la prosperitatea și dezvoltarea durabilă a comunității locale și regionale.”, a transmis primarul orașului Baia Sprie, Alin Sebastian Bîrda

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.