Primăria Baia Sprie mulțumește tuturor celor care au donat pentru comunitatea de refugiați din Rakhiv, Zakarpattia!

Donațiile au ajuns la prietenii noștri ucrainieni!Primăria Baia Sprie mulțumește tuturor celor care au donat pentru comunitatea de refugiați din Rakhiv, Zakarpattia!


„Toate bunurile încredintate de către dumneavoastră, cetățenii din Baia Sprie, alături de donațiile Penitenciarului Baia Mare la inițiativa Comisarului șef de poliție penitenciară, domnul Horia Chiș Ștefan, și alături de donația Brutăriei Baia Sprie, au ajuns acolo unde e nevoie, la prietenii noştri ucrainieni din Rakhiv, Zakarpattia, în centrul de refugiați care este deschis în școala din Rakhiv.
Transportul s-a efectuat azi cu 4 maşini şi 8 voluntari din cadrul Primăriei Baia Sprie care au transportat la granița cu Ucraina donațiile sub egida Crucii Rosii, filiala Maramureș, organizație căreia îi mulțumim pentru susținere și dedicarea pentru munca pe care o depun la graniță.
Vă aducem mulțumiri atât dumnevoastră, cât și voluntarilor și partenerilor care s-au implicat în ajutorarea semenilor noștri care trec acum printr-o perioadă foarte, foarte grea.” a transmis primarul Alin Sebastian Bîrda

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.