Primăria Baia Sprie : pași importanți în direcția unei mobilități urbane mai durabile și mai sigure în orașul nostru

Cu investiții planificate în bugetul local și demersuri către autoritățile competente pentru implementare, este încurajator să vedem angajamentul administrației locale față de îmbunătățirea infrastructurii urbane și protejarea cetățenilor. Astfel de inițiative reprezintă pași importanți în direcția unei mobilități urbane mai durabile și mai sigure în Baia Sprie.
„Demersul de semaforizare a celor 4 treceri de pietoni în Baia Sprie este un pas important către îmbunătățirea siguranței și mobilității urbane în zonă. Această inițiativă vine ca răspuns la necesitatea de a asigura un mediu mai sigur pentru pietoni în traversarea străzilor aglomerate, în special în zonele cu trafic intens.
Semaforizarea trecerilor de pietoni de la intersecția DJ 184 cu DN 18 până la biserica de lemn, pe str. Gutinului și Câmpului, va contribui semnificativ la reducerea riscului de accidente și la îmbunătățirea fluidității traficului. Instalarea de corpuri terestre și suspendate pentru vehicule, pe ambele sensuri de mers, va asigura o mai bună reglementare a circulației și va facilita traversarea în siguranță a pietonilor.
De asemenea, montarea butoanelor pietonale pentru activarea semafoarelor va oferi pietonilor posibilitatea de a-și gestiona mai eficient timpul de așteptare și de a traversa în momentele potrivite. Această abordare este esențială pentru a crea un mediu urban mai prietenos și mai sigur pentru toți participanții la trafic.”, a transmis primarul orașului Baia Sprie , Alin Sebastian Bîrda

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.