Primăria Baia Sprie: recenzarea continuă prin intermediul celor 15 recenzori de teren !

Orașul Baia Sprie împreună cu Institutul Naţional de Statistică au pregătit un număr de 15 recenzori de teren pentru acţiunea de recenzare pe teren. Ei sunt uşor de identificat în baza unei legitimaţii pentru Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor.

Recenzorii sunt: Bilt Vanesa, Babici Mihaela,Chiuzbaian Ligia,Manolache Maria,Opris Cristian,Toth Edina,Javorec Valentina,Marc Florina,Tineghe Sanda,Pop Alina,Vardai Carla,Baltos Adelina și Bumb Florin.
Recenzarea prin interviu faţă în faţă este ultima etapă a colectării datelor de la populaţie pentru Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor (RPL2021) şi este OBLIGATORIE .
Persoanele care vor refuza recenzarea riscă o amendă cuprinsă între 1.000 şi 3.000 lei, iar pentru persoanele care împiedică accesul în complexuri sau ansambluri rezidenţiale sunt prevăzute amenzi între 1.500 şi 5.000 lei.
Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor (RPL2021) este primul recensământ din România organizat integral în format digital. Întregul proces al colectării datelor se desfăşoară cu asigurarea confidenţialităţii şi protecţiei depline a informaţiilor.
Pentru informaţii detaliate privind desfăşurarea RPL2021, poate fi consultat pe site-ul www.recensamantromania.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.