Primăria Baia Sprie: ultimele lucrări la parcul din partea de sus a orașului nostru!

Operațiunile de curățenie generală au fost finalizate cu succes, marcând un nou început pentru spațiul public.
Totodată, fântâna arteziană a fost pusă în funcțiune, iar băncile au fost instalate strategic în zona înfrumusețată cu jardiniera plină de flori, aducând un nou suflu zonei.
„Am o deosebită satisfacție să constat finalizarea acestui proiect ambițios, mai ales acum, când se apropie Sărbătorile Pascale pentru credincioșii catolici, oferind un cadru îmbunătățit pentru celebrarea acestui moment important.
Următorul obiectiv pe agenda comunității este transformarea fostului cinematograf într-un centru cultural și sportiv vibrant, ce va servi drept inimă culturală și recreativă a orașului. Această evoluție necesită răbdare, determinare și înțelegere din partea tuturor celor implicați, dar este un pas esențial în direcția revitalizării și modernizării orașului.
Cu aceste inițiative, se conturează un viitor promițător, în care orașul își redefinește identitatea și își îmbogățește oferta culturală și recreativă. Este o perioadă de transformare, care, cu speranță și muncă asiduă, va aduce beneficii durabile pentru comunitatea locală, pentru mulți ani de acum înainte.”, a menționat Alin Sebastian Bîrda, primarul oreșului Baia Sprie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.