Primăria Baia Sprie: un nou proiect pentru comunitate. Semaforizarea a patru treceri de pietoni !

Primarul Alin Sebastian Bîrda a anunțat un program amplu de dezvoltare urbană în Baia Sprie, cu accent pe îmbunătățirea mobilității în oraș.
Unul dintre proiectele majore vizează semaforizarea a patru treceri de pietoni, o necesitate pentru comunitate.
Cele patru treceri de pietoni ,care vor fi semaforizate, sunt situate între intersecția DJ 184 cu DN 18 și biserica de lemn, pe strada Gutinului și Câmpului. Proiectul include instalarea de semafoare pentru vehicule, atât clasice cât și suspendate, pe fiecare sens de mers. Pentru pietoni, vor fi montate semafoare terestre echipate cu numărătoare de timp de așteptare și traversare. Fiecare trecere va fi dotată cu butoane pietonale pentru activarea semafoarelor, iar corpurile semaforice vor fi montate pe stâlpi noi.
Primarul Alin Sebastian Bîrda a subliniat importanța acestui proiect pentru îmbunătățirea siguranței pietonilor și fluidizării traficului în zonele indicate. Fondurile necesare pentru implementarea acestui proiect au fost deja incluse în bugetul orașului.
Această inițiativă face parte dintr-un efort mai amplu de modernizare și dezvoltare urbană în Baia Sprie, cu scopul de a crea un mediu urban mai sigur, accesibil și funcțional pentru toți locuitorii orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.