Primăria Borșa ”luată cu asalt”… de cetele de colindători GALERIE FOTO

colindatoriSe apropie Crăciunul, una dintre cele mai frumoase perioade a fiecărui an. În decembrie se spune că toți suntem mai buni, mai veseli și că apreciem mai mult ca altă dată prezența celor dragi alături de noi.

Primii colindători au umplut, zilele trecute, holul central al Primăriei Borșa, încântând cu vocile lor inimile tuturor celor prezenți. Zâmbitori și voioși, îmbrăcați în frumosul port popular maramureșean, micuții colindători, preșcolari ai grupelor mari A și B din cadrul Grădiniței Nr. 10, au prezentat un inedit recital de colinde, pregătit sub îndrumarea educatoarelor Ioana Albu, Codruța Coman, Maria Filofteia Danci și a directorului Nicoleta Rațiu.

Prestația lor a fost răsplătită cu mici daruri, împărțite de către Timiș Ion Sorin, primar al orașului Borșa, Tomoioagă Antonia, viceprimar, și Sava Anca, șef serviciu Cultură. Însoțiți de părinți, micii colindători au vizitat Sala de Consiliu din cadrul primăriei și Biblioteca Orășenească unde, pentru ei, Grec Tinuța, directoarea instituției, a pregătit o frumoasă expoziție de carte pentru copii.

”Le mulțumim că ne-au vizitat și ne-au încântat cu vocile lor cristaline, le mulțumim pentru urările frumoase care au fost aduse odată cu colindele lor dar, mai ales, le mulțumim că au adus suflul de speranță și inocență în Primăria Borșa. Cu sigurață îi așteptăm cu la fel de mult drag și anul viitor”, a precizat primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș.

 

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.