Primăria Cavnic: determinare și succes, povestea proiectului ambițios de reabilitare, modernizare și extindere a Spitalului de Psihiatrie!

Orașul Cavnic este pe punctul de a vedea transformarea unui spital vechi, Spitalului de Psihiatrie, într-un centru de sănătate modern și eficient, situat în inima comunității. Acest proiect nu doar că va oferi servicii medicale îmbunătățite pentru rezidenți, dar va și stimula economia locală prin crearea de noi locuri de muncă și atragerea de investiții.

„Mai mult, planurile nu se opresc aici. Viziunea mea include și dezvoltarea unui sanatoriu pentru vârstnici, continuând astfel îmbunătățirea infrastructurii de sănătate din Cavnic.
Acest proiect este un exemplu remarcabil de dedicare și impactul pozitiv pe care angajamentul pe care mi l-am asumat îl poate avea asupra comunități. Cavnicul se pregătește să devină un model de îngrijire medicală modernă și eficientă, ilustrând cum viziunea și perseverența pot transforma „imposibilul” în realitate.”, a transmis primarul orașului Cavnic, Vladimir Petruț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.