Primăria Cavnic: noi proiecte cu finanțare europeană în valoare de 7.023.757,59 lei au fost aprobate!

Primăria Cavnic: noi proiecte în valoare de 7.023.757,59 lei au fost aprobate! La nivelul autorității locale sunt câștigate alte 4 proiecte în valoare de 63 milioane de lei.

„Dragi căvnicari, doresc pe această cale să vă anunț că proiectul “ Reabilitare și Modernizare Școala Gimnazială nr.2 str. Independenței + Sala de Sport, Oraș Cavnic Jud.Maramureș” și “Reabilitarea Termică Școala + Grădinița Post Handal str. Eliberării nr.57, Oraș Cavnic , jud. Maramureș” aflate pe lista cererilor de finanțare în valoare de 7.023.757,59 lei a fost aprobat.
Încă o dată am demonstrat, dacă era nevoie, că experiența, profesionalismul și munca în echipă aduc avantaje comunității locale.În acest moment avem patru proiecte câștigate cu o valoare totala de peste 63 milioane de lei circa 12,6 milioane de euro.Tot pe această cale vă anunț că urmează să câștigam și alte proiecte care sunt depuse spre analiză și soluționare. Mulțumesc încă o dată tuturor celor care m-au susținut și mă susțin în continuare, fără de care nu puteam câștiga aceste finanțări europene și guvernamentale, care, în următorii ani vor schimba în bine viața cetățenilor.”, a transmis primarul Vladimir Petruț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.