Primăria Cavnic: repararea centrului civic și lucrări la infrastructură!!!

Într-un efort de a îmbunătăți infrastructura și aspectul estetic al orașului Cavnic, lucrările de reparații și modernizare au fost achiziționate pentru modernizarea Centrului Civic al localității.

„Printre aceste lucrări se numără frezarea, curățarea, transportul, amorsarea și aplicarea mixturii asfaltice pentru a reface și întreține străzile și trotuarele din zonă. Valoarea maximă a achiziției pentru aceste lucrări este de 231.434,19 de lei, iar firma responsabilă cu execuția lor este SC SEBI MARC SRL.
Modernizarea infrastructurii este esențială pentru a asigura confortul și siguranța locuitorilor, dar și pentru a spori atractivitatea orașului pentru turiști și potențiali investitori. Astfel, investițiile în reparații și întreținerea străzilor reprezintă un pas important în direcția dezvoltării durabile a comunității noastre.Aceste lucrări sunt parte a eforturilor noastre continue de a face din Cavnic un loc mai bun și mai plăcut pentru toți locuitorii săi.”, a transmis primarul orașului Cavnic, Vladimir Petruț
(foto-arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.