Primăria Seini a găzduit un grup de 24 elevi și 4 însoțitori din orasul înfrățit Kalush (Ucraina)!

Primăria Seini a găzduit un grup de 24 elevi și 4 însoțitori din orasul înfrățit Kalush (Ucraina) în urma evenimentului Tabără de Recreere si Reabilitare, perioada 16-23 iulie 2022.

„Orașul nostru a avut șansa de a găzdui, un grup de 24 elevi și 4 însoțitori din orasul înfrățit Kalush (Ucraina), în cadrul unei Tabere de Recreere si Reabilitare ce s-a desfășurat în perioada 16-23 iulie 2022. Acești copii provin din familii afectate în mod direct de razboi, având rude de gradul I care au decedat, sunt concentrate pe front sau desfășoară acțiuni de voluntariat în contextul situației conflictuale din Ucraina.
Grupul a fost unul receptiv iar agenda Taberei plină de surprize. Copiii din Kalush au participat la Zilele Orașului Seini, au desenat și au dansat, au vizitat obiective turistice din municipiul Baia Mare, au participat la competiții sportive, s-au relaxat la pișcina și într-o excursie inedita.
Mulțumim pentru implicare si sprijin tuturor celor implicați: Liceul Tehnologic Agricol „Alexiu Berinde” Seini, Asociația ProSeini, Pensiunea Trei Pini și Off-Road Seini.
Sperăm ca, prin schimbarea mediului și implicarea copiiilor în activități cultural-recreative, am reusit să aducem un zâmbet pe chipul lor și să contribuim la pacea lor interioara.” , a transmis primarul localității, gabriela Tulbure

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.