Primăria Seini: Gabriela Florica Tulbure a reprezentat comunitatea la cel de-al 10-lea Summit European al Regiunilor și Orașelor !

Cel de-al 10-lea Summit European al Regiunilor și Orașelor s-a desfășurat în orașul Mons, în inima Europei, în regiunea valoniană a Belgiei.
„Evenimentul, organizat de Comitetul European al Regiunilor în colaborare cu Regiunea Valona și Președinția belgiană a Consiliului Uniunii Europene, a reunit numeroși primari, consilieri și factori de decizie de top din Europa și din întreaga lume, pentru a discuta despre provocările și soluțiile pentru viitorul Europei și al regiunilor. Cu o agendă amplă, Summit-ul European al Regiunilor și Orașelor a adus o nouă perspectivă asupra temelor aflate în centrul preocupărilor oamenilor, cum ar fi democrația, dezvoltarea durabilă, viitorul Uniunii Europene și extinderea acesteia, necesitatea de a asigura coeziunea socială, economică și teritorială și abordarea consecințelor războiului împotriva Ucrainei.
Peste tot, oamenii se confruntă cu multiple crize și provocări, iar orașele și regiunile sunt primele care vin cu soluții. În Mons, ne-am întâlnit din toate colțurile lumii pentru a asculta și prezenta viziunile pentru viitorul comunităților noastre.
Este un privilegiu pentru mine să fiu reprezentanta Orașului Seini în acest forum de importanță majoră, mai ales în contextul aniversării a 30 de ani de la înființarea Comitetului European al Regiunilor, iar participarea la eveniment a fost o experiență valoroasă și sunt încrezătoare că dialogurile și ideile generate vor contribui la construirea unui viitor mai bun pentru orașul nostru și pentru întreaga Europă.”, a transmis Gabriela Florica Tulbure, primarul orașului Seini

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.