Primăria Seini: susținem inițiativa înotătorului Avram Iancu!


Avram Iancu, cunoscutul bibliotecar din Petroșani și înotător iscusit, a poposit la Seini în cadrul unei noi provocări spectaculoase în „Anul Avram Iancu”. Sportivul a pornit de la Fărcașa cu scopul de a parcurge ultimii 100 de kilometri ai râului Someș până la ieșirea acestuia din țară, o inițiativă menită să sensibilizeze asupra importanței protejării și curățeniei râului.
Avram Iancu, care se antrenează pentru a traversa de două ori Canalul Mânecii, a fost întâmpinat la Seini de către viceprimarul Octavian Bodea, membri ai Consiliului Local Seini, campionul-antrenor Luca Barbul-Zetea, profesori de sport, antrenori, părinți, admiratori și alți susținători entuziaști.
În echipa care îl însoțește pe apă se numără bibliotecarul Gabriel Stan de la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” și lectorul universitar Horea Nascu .
Primarul Gabriela Tulbure Florica a subliniat importanța acestui proiect pentru comunitatea locală , și-a exprimat susținerea și aprecierea pentru inițiativa bibliotecarului Avram Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.