Primăria Seini: vizită de lucru a ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin-Ionuț Barbu

Orașul Seini a fost vizitat de către ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin-Ionuț Barbu.

„Am avut plăcerea ca împreună cu domnii deputați Gabriel-Valer Zetea și Gheorghe Simon să vizităm ferma seineană KARIN, coordonată de medicul veterinar Dănuț Meseșan și frații Mihai și Ionuț Cotuna, pe care îi felicit pentru munca depusă și activitatea remarcabilă pe care o desfășoară.
Felicit cu această ocazie fermele noastre care păstrează tradiția și care sunt preocupate de proiecte de succes în domeniul zootehniei S.C KARIN S.R.L, S.C. FILSTAR S.R.L și S.C. GALINUS S.R.L. Ele au beneficiat de fonduri de la ministerul agriculturii, implementând proiecte moderne de producție și modernizare pentru creșterea de găini ouătoare.
Am avut bucuria de a fi gazdele întâlnirii dintre domnul ministru și peste 200 de fermieri din județele Maramureș și Satu Mare, o întâlnire plăcută, cordială și binevenită, la care am dezbătut diverse teme de specialitate precum și situațiile și problemele actuale cu care se confruntă agricultura și zootehnia.
Doresc să-l felicit pe domnul Ministru Florin-Ionut Barbu pentru profesionalism, fermitate și siguranța, cu care a răspuns timp de 3 ore la întrebările adresate și care prin atitudine a câștigat respectul și aprecierea fermierilor.”, a transmis primarul orașului Seini, Gabriela Florica Tulbure

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.