Primăria Tăuții Magherăuș caută muzeograf. Vezi condițiile de angajare!

Primăria Oraşului Tăuţii Măgherăuş, jud. Maramures organizează concurs de recrutare pentru ocuparea postului contractual vacant, pe perioadă nedeterminată normă întreagă de Muzeograf, cls.I, grad profesional debutant – Compartimentul Cultură.

Condiţii specifice de participare la concurs : studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în: Domeniul fundamental – Științe umaniste și arte, Domeniul de licență: Istorie, Studiul patrimoniului, Studii culturale.
Vechimea minimă în specialitatea studiilor: 0 ani
Probele stabilite pentru concurs:
-selecţia dosarelor
-proba scrisă: 06.09.2023 ora 10.00, la sediul Primăriei Tăuţii Măgherăuş
-interviu: într-un termen de 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise, la sediul Primăriei Tăuţii Măgherăuş
Dosarul de înscriere la concurs se depune la sediul Primăriei orașului Tăuții-Măgherăuș, str. 1, nr. 194, jud. Maramureș se poate depune până în data de 29.08.2023 , inclusiv.
Relaţii suplimentare cu privire la bibliografie și tematică, atribuțiile postului și alte documente solicitate la dosarul de concurs se pot obţine la sediul instituției și la secretarul comisiei de concurs, tel. 0749116169, e-mail: resurse_umane@tautiimagheraus.ro precum și pe site-ul instituției www.tautiimagheraus.ro la sectiunea Carieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.