Primăria Tăuții Măgherăuș: Centrul Multifuncțional contribuie la transformarea și revitalizarea unei zone importante din oraș!

Proiectul Centrului Multifuncțional din Tăuții-Măgherăuș, a fost printre primele depuse pentru finanțare europeană, propune transformarea și revitalizarea unei zone importante din oraș.
Centrul Multifuncțional , la final, va fi alcătuit dintr-o serie de facilități menite să servească comunitatea într-un mod diversificat și inclusiv. La parter, va fi amenajată o Sală Multifuncțională de cinema și spectacole, cu o capacitate de 240 de persoane, oferind astfel un loc potrivit pentru evenimente culturale și de divertisment. La etaj, vor fi create spații pentru Mediatică și ateliere destinate activităților socio-culturale, contribuind la dezvoltarea comunității prin intermediul educației și al artelor.

În plus, proiectul include și amenajarea exterioară a zonei, cu mobilier urban și recreativ, iluminat ambiental, spații verzi generoase, alei și plantarea a 186 de arbori. Această abordare integrată vizează să ofere nu doar un spațiu interior de calitate, ci și un mediu exterior atrăgător și prietenos pentru locuitorii orașului.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 17.172.923,28 lei, cu TVA inclus. Este de remarcat că acest proiect nu doar aduce un plus de valoare urbanistică și culturală orașului, dar și contribuie la dezvoltarea economică și socială a comunității, prin crearea unor noi oportunități de ocupare a forței de muncă și prin stimularea turismului local.
(primar Dumitru Marinescu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.