Primăria Ulmeni: autostrada A14 va trece prin Ulmeni!

Autostrada A14 va trece prin Ulmeni, în urma deciziei Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR)

Comunitatea din Ulmeni se pregătește să primească o veste excelentă, odată cu confirmarea traseului autostrăzii A14 prin localitate. În urma unei decizii importante a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), traseul autostrăzii Nordului, A14, care leagă Baia Mare de Dej și Bistrița, va trece prin Ulmeni.
Decizia CNAIR a fost anunțată printr-o adresă oficială înregistrată la primăria Ulmeni, confirmând astfel alegerea traseului propus de comunitatea locală, care traversează Ulmeniul pe malul drept al râului Someș.
Autostrada A14 va aduce beneficii semnificative comunității, inclusiv o mai mare conectivitate regională și națională, facilitând transportul de persoane și mărfuri și stimulând dezvoltarea economică în zonă.
Această decizie reprezintă un pas major în direcția creșterii și modernizării infrastructurii rutiere din regiune și este salutată ca un semn pozitiv pentru viitorul prosper al comunității Ulmeni.
(primarul Lucian Morar)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.