Primăria Ulmeni: demararea proiectului „Construirea de locuințe pentru specialiști în orașul Ulmeni, județul Maramureș”!

Primăria Ulmeni: demararea proiectului „Construirea de locuințe pentru specialiști în orașul Ulmeni, județul Maramureș”!

„Construirea de locuințe pentru specialiștii din sănătate și învățământ este necesară în vederea facilitării accesului la servicii medicale și la o educație de calitate pentru persoanele defavorizate sau cu dizabilități de la nivelul orașului Ulmeni.
Conform Atlasului zonelor urbane marginalizate din România, reactualizat de către Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, la nivelul Orașului Ulmeni, 11,27% din totalul populației stabile (7.270 locuitori) se află în zone dezavantajate pe ocupare, 52,64% din totalul populației stabile se află în zone dezavantajate pe capital uman, iar 4,42% din totalul populației stabile se află în zone marginalizate. „, a menționat primarul Lucian Morar
Proiectul „Construirea de locuințe pentru specialiști în orașul Ulmeni, județul Maramureș” face parte din proiectele de finanțare PNRR prin Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Pilonul IV – Coeziune socială și teritorială, Componenta 10 – Fondul Local.
Locuințele vor cuprinde 5 module identice, iar numărul de persoane va fi d maximum 60.
Valoarea finanțării este de 13,534,713.76 lei cu TVA
Termenul de realizare a investiției: 05.01.2026

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.