Primarul Alin Sebastian Bîrda : începem colectarea selectivă pe raza UAT Baia Sprie!

Primarul Alin Sebastian Bîrda : începem colectarea selectivă pe raza UAT Baia Sprie!

Primarul Alin Sebastian Bîrda : “E de datoria noastră să mergem înainte cu proiectele începute. Din 1 aprilie a  început colectarea selectivă pe raza UAT Baia Sprie, conform materialelor atașate. Vă rugăm să identificați calendarul corespunzător străzii pe care locuiți și sa-l păstrați în telefon până la distribuția materialelor printate. Au fost efectuate unele ajustări ale programului, așa că atenție la date și culori specifice tipului de deșeu colectat.

Sticla se depozitează în IGLURILE VERZI care rămân amplasate pe platformele de gunoi. Atât blocurile, cât și casele vor depozita STICLA in aceste igluri de culoare VERDE.

Cei care nu ați primit încă pubelele pentru colectarea selectivă, vă rugăm să scoateți gunoiul selectat în saci sau alte recipiente. Împreună trebuie să găsim soluții pentru începerea programului.

Pubele nu au fost distribuite tuturor gospodăriilor din cauza îngrădirilor apărute odată cu apariția COVID-19.
Nu este recomandat în această perioadă umblatul din casă în casă și contactul apropiat între cetățeni și tot personalul implicat in distribuire.

Contăm pe înțelegerea și colaborarea dumneavoastră. Vă asigurăm că odata ce este posibil, reluăm distribuția pubelelor.
Până atunci, v[ îndemn[m să începem împreună acest proces normal și modern de selecție a gunoiului și să urmați programele din atașament.”

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.