Primarul Cătălin Cherecheș : “Am realizat reabilitarea terenului de atletism din respect față de băimărenii care fac sport acolo.”

Înființarea Centrului Sportiv Național este planul de viitor al primarului Cătălin Cherecheș, decizie ce se va lua în cadrul Consiliului Local din Baia Mare.

Noul concept pentru stadionul de atletism este o inițiativă comună împreună  cu Ministerul Tineretului și Sportului.

Primarul Cătălin Cherecheș a menționat :”Până se va lua decizia în Consiliul Local de a se înființa Centrul Sportiv Național am decis să facem o reabilitare mai consistentă a terenului de atletism, din respect față de băimărenii care fac sport acolo.

S-au executat lucrări de împrejmuire, montare de toaletă publică, iar în prezent se finalizează reabilitarea și consolidarea pistei. De asemenea, în zonă se va realiza și un mic teren pentru grupele de copii de la Minerul Baia Mare, dar și pentru micuții care vor să joace fotbal, respectiv o pistă elastică pentru elevii care practică atletismul.

În scurt timp vă vom prezenta conceptul pentru stadionul de atletism pe care ne dorim să îl construim aici împreună cu cei de la Ministerul Tineretului și Sportului.

Pentru cei curioși în dezvoltări imobiliare le comunic faptul că atâta vreme cât voi fi primar nu voi aproba construirea vreunui bloc, așa cum s-a dorit în această zonă încă de la începutul anului 2000. Această zonă va rămâne una dedicată sportului, devenind un centru național sportiv.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.