Primarul Cătălin Cherecheș : “Capitala Tineretului  nu trebuie să se limiteze doar la caietul de candidatură. Să nu transformăm ONG-urile sau fundațiile într-o formă de birocrație. ”

Primarul Cătălin Cherecheș : “Capitala Tineretului  nu trebuie să se limiteze doar la caietul de candidatură. Să nu transformăm ONG-urile sau fundațiile într-o formă de birocrație. ”

Joi, 17 mai 2018, în cadrul întâlnirii  inițiate de către Cătălin Cherecheș cu tinerii din Municipiul Baia Mare,  în vederea implementării programului Capitala Tineretului din România,  primarul a solicitat din partea acestora mai multă implicare, responsabilitate și rezultate.

Primarul Cătălin Cherecheș a menționat :

Mă gândesc la o altă abordare a subiectului pentru Capitala Tineretului,  în sensul  în care i-am invitat și pe cei mai tineri din Primăria Baia Mare , angajați  pe domenii diferite, pe care să-i folosim în proiectele pe care le avem sau să le facem pe viitor.

Această Capitală nu trebuie să se limiteze doar la caietul de candidatura , imi doresc să se gândească un proiect care să alterneze în design urban, înițierea tinerilor în domeniul economic, să dezvoltăm latura motivațională a acestora, să lansăm dezbateri la nivel de licee, să aducem personalități din țară.

Acest lucru imi doresc să se realizeze din luna octombrie, imediat ce începe școala.

Vreau ca fiecare liceu să aibă manifestări unde să se regăsească activități sportive, dezbateri , să-i lăsăm pe ei să gândească cum doresc.”

Din 15 septembrie-1 octombrie  se va lansa  o dezbate și o consultare cu tinerii care vor spune ce doresc  iar punctele lor de vedere  se vor concretiza în acțiuni și activități.

Primarul a mai menționat : “De 1 iunie inaugurăm Centrul Phoenix, centru de tineret, imi doresc ca în fiecare weekend acesta să fie plin de tineri și activități  , să nu transformăm ONG-urile sau fundațiile într-o formă de birocrație. ”

La întâlnire au participat și deputații de  PNL, dr. Viorica Cherecheș și Mara Mareș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.