Primarul Cătălin Cherecheș demontează zvonurile că ar avea o relaţie specială cu Elena Udrea: „Din respect pentru domnia sa ar trebui să lăsăm deoparte aceste bârfe!”

catalinPrimarul municipiului Baia Mare,Cătălin Cherecheș,  despre care s-a zvonit că ar avea o relaţie  cu Elena Udrea, a vorbit pentru prima oară de la arestarea divei de Pleşcoi. Primarul a rupt tăcerea în exclusivitate, pentru SPYNEWS.ro, demontând toate speculațiile legate de această legătură pe care au întreținut-o mai cu seamă dușmanii săi politici sau cei specializați în bârfe.

La câteva ore de la arestarea Elenei Udrea, cel despre care s-a scris că ar fi iubitul divei, le-a povestit reporterilor SPYNEWS.ro că respectă mersul justiţiei şi nu este în măsură să îşi dea cu părerea în ceea ce priveşte trimiterea în spatele gratiilor a blondei din Parlament. Cu toate acestea, din cauza pozelor tandre şi a apropierii vizibile dintre cei doi, presa a speculat de nenumărate ori că edilul ar fi unul din motivele divorţului politicienei de Dorin Cocoş.

„Eu sunt doar un primar care a colaborat cu Ministerul Dezvoltării. Nu discut decât în momentul în care justiţia îşii va spune cuvântul. Nu vreau să intru în chestiuni care ţin de speculaţii. Eu respect mersul justiţiei. Am vorbit ultima oară cu Elena Udrea în campania pentru alegerile parlamentare, atunci când s-a deplasat la Baia Mare. Aşa cum am mai spus, eu nu am niciun fel de relaţie cu doamna Udrea, decât una oficială, din postura de primar, când aceasta era ministru.”, le-a mărturisit primarul din Baia Mare reporterilor SPYNEWS.ro.
„Este o femeie frumoasă”
Într-un alt interviu din presa autohtonă, edilul a declarat că orice bărbat ar fi cucerit de frumuseţea răpitoare a divei de Pleşcoi. „Din respect pentru domnia sa ar trebui să lăsăm deoparte aceste bârfe. Oricum, cred că trebuie să recunoaştem şi noi bărbaţii, că Elena Udrea este o femeie foarte frumoasă. Pe Elena Udrea o cunosc de când eram colegi în Parlamentul Romaniei.”, a punctat edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.