Primarul Catalin Chereches nemultumit de lucrarile care vizeaza dezvoltarea eco retelei urbane in cartierul Vasile Alecsandri

cataLucrari facute de mantuiala. Aceasta este concluzia la care a ajuns Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare, dupa verificarile facute astazi, 31 martie, in parculetul de pe strada Vasile Alecsandri. Aceasta zona verde a fost cuprinsa in Proiectul Eco-Retele, inceput inca din anul 2007, dar modul de implementare si lucrarile realizate pana acum au fost aspru sanctionate de primar.

Am fost astăzi pe şantierul unui loc de joacă şi a unui părculeţ din cartierul Vasile Alecsandri, cuprins în proiectul finanţat din fonduri europene, prin care amenajăm eco – reţele în această zonă. Calitatea lucrărilor executate nu mă mulţumeşte şi nu m-am ferit să le explic acest lucru responsabililor de proiect. Am solicitat remedierea problemelor vizibile cu ochiul liber, chiar şi schimbarea echipei de implementare a proiectelor. Mă voi asigura că aceste probleme vor fi remediate. Nu voi permite nimănui să îşi bată joc proiectele importante pentru comunitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.